Om oss

Green Hill är ett familjeföretag. Företaget startades av paret Dana och Bosse i Älta 1988. Tillsammans drev dom sin restaurang! Dana med en enorm passion för mat och Bosse med en näsa för affärer.

Allt började med restaurangen i Älta och när grannbutiken beställde lite extra sallader en sommar. Det var startskottet för fler kunder och sen dess har företaget växt organiskt och har idag kunder över hela Stor Stockholm. Våren 2008 flyttade verksamheten in i nuvarande produktionslokal i Saltsjö-Boo. Idag har dom två söner som även dom är aktiva i företaget.

Fokus har alltid varit mat lagad från grunden med hjärta och service! Att företaget drivs av en familj med hjärtat på rätt ställe genomsyrar hela företagskulturen och här hjälps alla åt. Vi jobbar enbart mot företag, café och dagligvaruhandeln, dit vi hänvisar privatpersoner att beställa från vårt breda sortiment.

Vi har mat för alla tillfällen! Smörgåstårtor, snittar, kanapéer och flera olika bufféer så väl som färdiga sallader, mackor och maträtter färdiga att värma både för deli  disken och hyllan.

 

Certifikat IP Grund IP Livsmedel Grundcertifiering 2021